Maksu- ja Toimitusehdot

Maksuehdot

Käytämme suomalaista Checkout Finland Oy palvelua maksuliikenteen hoitamiseen. Tämä mahdollistaa muunmuassa pankkimaksut kaikista suomalaisista pankeista. Lisää maksuehdoista voi lukea checkout Finland Oy:n sivuilta. https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Toimitusehdot

Tilaukset pyritään lähettämään asiakkaalle 1-3 arkipäivässä. Useimmiten kuitenkin jo saman päivän aikana kun tilaus on tehty. Tilaus lähetetään asiakkaan tilausvaiheessa antamaan osoitteeseen. Asiakkaalla on myös mahdollisuus valita toimitus Postin pakettiautomaattiin ilmoittamalla alla olevat tiedot tilausvaiheessa ”Lisätietoja” kohtaan.

Toimipiste
Osoite

Esimerkki.

Postin automaatti, Stockmann Helsinki
Aleksanterinkatu 52, 00105 Helsinki

Postikulut

Postikulut ovat kiinteät 5,90€ riippumatta tilattujen tuotteiden määrästä tai asiakkaan valitsemasta postitustavasta.

Tilausvahvistus

Tilauksen jälkeen asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpsotiin.

Noutamatta jääneet tilaukset

Mikäli asiakas jättää tilauksen noutamatta se palautuu meille noutamattomana lähetyksenä. Tässä tapauksessa hyvitämme asiakkaalle tuotteen hinnan kokonaisuudessaan lukuun ottamatta postikuluja 5,90€.

Huomaathan että pakettiautomaatit säilyttävät paketteja vain yhden (1) Viikon.

Reklamaatiot

Mikäli havaitsette tuotteessa jotain vikaa olkaa yhteydessä asiakapalveluumme foksiapparel@gmail.com ja selvitämme tilanteen yhdessä. Kyseeseen voi tulla hinnan alennus, uuden tuotteen lähetys tai rahojen palauttaminen takaksin asiakkaalle.

Tilauksen peruuttaminen

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuotteita ei ole postitettu 5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tlauksen peruutuksesta tulee olla yhteydessä asiakaspalvleuumme osoitteesa foksiapparel@gmail.com. Tuotteiden toimituksessa havatuista viivästyksistä ilmoitamme asiakkaalle viipymättä.

Palautusoikeus

Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa tilauksensa neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavasta tuotteesta tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteesa foksiapparel@gmail.com.

Yhteydenoton jälkeen tuotteet voi palauttaa osoitteeseen:

Foksi Apparel
Soratie 1
94400 Keminmaa

Asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuvat kustannukset. Tuotteen palautuksen edellytyksenä on, että tuote on samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa. Palautukseen tulee liittää lähetyksessä mukana ollut tilausnumero.

Asiakkaalle palautetaan tuotteen hinta kokonaisuudessaan neljäntoista (14) Päivän kuluessa siitä kun olemme vastaanottaneet palautuksen.

Palautus tapahtuu samalle maksutavalle mitä on käytetty myös tuotteen tilauksessa.

 

Mikäli maksu- ja toimitusehdoista jäi kysyttävää ota meihin yhteyttä sähköpostilla foksiapparel@gmail.com ja vastaamme kysymyksiin mielellämme.

 

 

Shopping Cart